Posty

Ciasto mocno kawowe

Sushi bezproblemowe Factory Chisai

Kofty z indyka z młodą kapustą

Żurek z białą kiełbasą

Sernik drożdżowy

Pasztet z selera

Tort kokosowo-czekoladowy

Hummus z suszonymi pomidorami

Chaczapuri - placek z serem

Kurczak po toskańsku

Kaczka w sosie mandarynkowo-porowym

Różowy hummus z Libanu

Pizza calzone z mięsem i czarnymi oliwkami

Różane faworki

Pieróg z kaszą gryczaną, serem i ziemniakami

Śnieżka gotuje ma 8 lat

Jedna zupa - dwie historie [KONKURS]

Sałatka z roszponki z kaczką

Pstrąg pieczony z pietruszką i szalotką

Pierniki kakaowe last minute

Białe pierniki z kardamonem

Pierniki - podróż do krainy zmysłów

Ciasteczka świąteczne

The Wednesday Chef, czyli "Kuchnia na walizkach"

Greckie klimaty - "Smakując Grecję" i "Gorzkie pomarańcze"

"Proste Historie" - opowiedz swoją [KONKURS]

Adwentowe rogaliki

Roladki z indyka z okrą

Kulinarne podróże po Chorwacji

Pleśniak z musem jabłkowo-dyniowym

Magdalenki piłkarskie

Sernik czekoladowy, trochę marmurkowy

Kurczak w czerwonym winie z polentą

Papryka konserwowa

Dynia pieczona z czerwoną cebulą

Jesień 2015 - 11 dań must eat!

Brownie z buraczkami

Papryka kiszona z kapustą

Jarmużowe chipsy

Ajvar: Chorwacja w słoiku

Keczup! Ostry, łagodny i tajemniczy

Bakłażany faszerowane bezmięsne

Przepyszne ciasto drożdżowe ze śliwkami i serem

Szkolne śniadanie: muffinki jabłkowe z cynamonem

Foodtrucki – z czym to się je

Z krainy mamałygi - słów kilka o smakach Rumunii

Truskawkowe tarteletki z budyniem

Jak jeść, żeby schudnąć. Wizyta u dietetyka.

Rabarbarowe w gwiazdki

Zupa z pulpecikami z Karpat (Ciorba de perisoare)

Absolutnie uzależniający hummus