Posty

Ciasto mocno kawowe

Z widelcem przez blogi: Rumunia

Pieczone szparagi są już wspomnieniem

Jedziemy na majówkę

"Zapach truskawek" - książka Ani Włodarczyk

Królik faszerowany

David Moreno - wino z pasji

Opowieść o chlebie

KONKURS, bo dziś Światowy Dzień Książki

Babka drożdżowa i babka białkowa

Przy stole z Abrahamem, czyli "Smaki Biblii"

Polędwiczki w brzoskwiniach

Królik w białym winie

Pierogi - ruskie i z kapustą i grzybami

Świąteczny bigos

Barszcz świąteczny i uszka z grzybami

Pleśniak z brzoskwiniami

Chorwackie smaki: szynka, ryby, zioła i piwo

Chorwackie smaki: oliwki i oliwa

Chorwackie smaki: Paški sir z Wyspy Pag

Chorwackie smaki: od morza do soli

Wygraj "Zupę Franza Kafki"

Szparagi: szparagowiec z orzechami

Szparagi: tarta szparagowo-szpinakowa z niebieskim serem

Różowe śledzie i żydowski kawior

Curry z kurczaka