Posty

Ciasto mocno kawowe

Ciasto z czerwoną porzeczką i kaszą manną

Lekki Eton Mess z malinami, czarnymi jagodami i bezami

Faszerujemy 2014!

Papryka faszerowana fasolką i miętą

Niebezpieczne związki kulinarne - grecka rywalizacja w kuchni

Sałatka z pieczonej papryki na zimno

Letni makaron tagliatelle z cukinią na upał

Lody z czarnej porzeczki na upały dla najmłodszych

Dlaczego zgniemy marnie pod hałdą plastików!

Tarta z karczochami i szpinakiem na kilka kęsów

Tarta z botwiną i szparagami

Z widelcem przez blogi: Rumunia

Pieczone szparagi są już wspomnieniem

Jedziemy na majówkę

"Zapach truskawek" - książka Ani Włodarczyk

Królik faszerowany

David Moreno - wino z pasji

Opowieść o chlebie

KONKURS, bo dziś Światowy Dzień Książki