Posty

Ciasto mocno kawowe

Buraki na sposób gruziński

Smacznie i modnie

Wielkanocne klasyki: jajka faszerowane

Zapiekanka z soczewicy

Rick Stein. Miłośnik różowych koszul i owoców morza

Obłędnie czekoladowe brownie bez mąki

Mrówkowiec dla niejadka - domowy podwieczorek

Norsk fiskesuppe. Norweska zupa rybna

Pożegnanie z piernikową chatką w Trzech Króli

Gruzińskie kotlety mielone

Pasztet świąteczny

Kochamy pierniki i chcemy do Bergen - pierniczki bez leżakowania

Rolada truflowa jak bûche de Noël

Lepsza "Kuchnia" na święta

Kurczak pachnący winem

Klasyczne francuskie surówki: celeri et betterave

Winiarnia, czyli druga pasja

Nie marnuję: risotto z groszkiem i kurczakiem

Zupa fasolowa z ognikami

Magazyn "Kuchnia", czyli wielkie rozczarowanie

Jazztopadowa pogoda na pączki

Gulasz, prawie węgierski

Slow-foodowe ślimaki dyniowe