Posty

Ciasto mocno kawowe

Pleśniak z brzoskwiniami

Chorwackie smaki: szynka, ryby, zioła i piwo

Chorwackie smaki: oliwki i oliwa

Chorwackie smaki: Paški sir z Wyspy Pag

Chorwackie smaki: od morza do soli

Wygraj "Zupę Franza Kafki"

Szparagi: szparagowiec z orzechami

Szparagi: tarta szparagowo-szpinakowa z niebieskim serem

Różowe śledzie i żydowski kawior

Curry z kurczaka

Sowiety od kuchni - fascynująca lektura o jedzeniu w byłym ZSRR

Babka parzona

Szwedzkie kotleciki z buraczkami/ Biff a la Lindstrom

Stół, jaki jest

Gołąbki ze szpinakiem

Wesołych Świąt!

Jak budowaliśmy domek z piernika

Smaki z Fjallbacki

Śniegowe kulki - świąteczne ciasteczka

Tak pachną święta